Voglio Mobili

Shop

Amenajări la cheie

Amenajări la cheie

by VOGLIO MOBILI

Ți-ai cumpărat o casă sau un apartament? Sau vrei să renovezi complet?

Știm foarte bine câte griji îți poți face din momentul în care începi doar să te gândești la o amenajare completă sau la o renovare și până să vezi totul gata.

Din fericire, acum ai și alternative… poți transfera totul în grija noastră: de la proiectul de design interior până la momentul în care totul arată exact așa cum ți-ai dorit. Cum ți se pare? 

Iată ce poate presupune o “amenajare la cheie”, care nu doar că te scapă de grijile întregului proiect, dar îți transformă visul într-o realitate palpabilă, într-un spațiu elegant și rafinat, în care specialiști noștri au pus pasiune și profesionalism pentru ca tu să te bucuri de ceva cu adevărat special.

Ce primești

Preluăm locuința de la stadiul de șantier, RLV sau de când ești tu pregătit sa te lași pe mâinile noastre de profesioniști cu o experiență de 20 de ani în domeniu și ți-o predăm mobilată, accesorizată, curată, cu perdelele la geam și tablourile agățate pe pereți, cu toate la locul lor, exact așa cum ai văzut-o când în randările pe care le-ai aprobat inițial.

Ce etape presupune

1

DISCUȚIE INIȚIALĂ

Se prezintă planul spaţiului, bugetul alocat, detalii privind stilul de amenajare sau alte detalii tehnice legate de proiect.

CONSULTANȚĂ & CONCEPT

Ne întâlnim să ne cunoaștem și să discutăm pe baza RLV-urilor casei tale și pe baza imaginilor pe care le ai salvate undeva, în telefon, de pe Pinterest sau de altundeva … e OK, poți să recunoști, toți avem pe undeva imagini cu ceva care ne-a plăcut

Stabilim ce-ți place și ce nu-ți place…și ce nu știi exact dacă îți place. Determinam împreună un stil de amenajare. Identificam eventualele piese existente și care trebuie păstrate, piese must have și în mod obligatoriu… bugetul.

2

PROIECTARE

În maxim 48 de ore de la întâlnirea inițială vei primi oferta de preț personalizată

Dacă decizi să începem colaborarea, ne trimiți dovada plății avansului, programam graficul desfășurării proiectului tău și ne apucăm de treabă. Noi ne ținem de programări, te rugăm să o faci și tu! 

Ne deplasăm pentru măsuratorile profesionale în cazul în care construcția există deja. Dacă suntem doar la stadiul de RLV, urmărim desfășurarea șantierului și respectarea planurilor pe care ți le vom pune la dispoziție la finalizarea proiectului de design interior (planuri electrice, instalatii, etc.)

Realizăm un moodboard în care stabilim produse și materiale necesare proiectului. Acestea pot face parte atât din portofoliul Voglio Mobili, cât si de la terți colaboratori.

Proiectăm și îți prezentăm proiectul 3D în cadrul unei întâlniri online sau la showroomul nostru din Dumbrăvița, strada Conac, 39B. Ulterior, adaptăm proiectul în detaliu, în urma discuțiilor din cadrul întâlnirii.

Odată stabilită varianta finală, ne apucăm de randări. Realizăm planurile (electrice – iluminat tehnic, ambiental – de instalatii, stereotomii etc) și desfășurătoarele de materiale (necesar parchet, plinte, profile, gresie, faianță, vopsele, uși etc).

Întocmim o listă cu toate produsele ce fac obiectul amenajării (fie că ele fac parte din protofoliul de furnizori Voglio Mobili, fie că sunt produse de la terți colaboratori sau piese pe care le deții deja)

3

IMPLEMENTARE

Comandăm toate produsele Voglio Mobili ce fac obiectul amenajării, urmărim termene de producție, ne ocupăm de transport, livrăm și montăm.

Ne ocupăm de toate formalitățile și importăm pentru tine, pe baza de comandă, mobilier și accesorii personalizate, de la cele mai prestigioase fabrici italiene. Colaborăm de peste 15 ani cu mai mult de 130 de furnizori cu renume.

Ne ocupăm de importul de textile atent selecționate de către designerii noștri și-ți adaptăm/confecționăm, în atelierul propriu, perdele, draperi, perne decorative, cuverturi, traversele etc. Croitoresele noastre, lucrează cu noi de la început, au peste 20 de ani de experiență în domeniu și scot din atelier doar lucrări executate impecabil.

Colaborăm doar cu profesionisti în transport, pentru ca fiecare obiect comandat să ajungă în cea mai mare siguranță din Italia în Romania, la tine acasă, în stare perfectă.

Realizăm montajele cu aceași echipă specializată, de peste 15 ani. Ne-am format împreună și știm cu toții ce avem de făcut pentru a finaliza un proiect cu succes.

suntem #pesantier pe toată durata implementării proiectului. Ne asigurăm că echipele de electricieni și instalatorii respectă planurile; că echipa de finisaje montează gresia și faianța pe baza stereotomiei gândită de designerii noștri, că se respectă eventualele platetare de culori; că toate produsele sunt livrate la timp și că montajele obiectelor sanitare, corpurilor de iluminat, mobilierului, electrocasnicelor se desfașoară conform programatorului (putem coordona și echipe aduse de tine, însă nu răspundem pentru execuția lucrărilor acestora).

poziționăm toate accesoriile acolo unde a fost gândit locul lor și ne asigurăm că totul este curățat si arată impecabil.

4

PREDARE

Când totul este gata, ești invitatul nostru la …tine acasă!

De acum, ne vom bucura de tot ceea ce am realizat împreună cu tine, iar dacă ți-a plăcut, poate ne recomanzi și altoraJ pentru a le amenaja și casa lor de vis!

CONTACTEAZĂ-NE

Primul pas îl reprezintă oricum discuția inițială, de aici poate începe totul.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi, iar noi încercăm să facem totul cât mai ușor pentru tine, la un nivel maxim de calitate și profesionalism.