Voglio Mobili

Shop

Servicii

Servicii

by VOGLIO MOBILI

MOBILIER ȘI ACCESORII

Diverse piese de mobilier mai “altfel”, piese deosebite, provenite de la branduri celebre din Italia și nu numai.

Accesorii cu personalitate, atent selectate.

Am selectat de-a lungul timpului producători de mobilier și accesorii de interior deosebite, din Italia, dar și din alte țări cu tradiție în acest domeniu. Aceștia ne-au devenit parteneri de încredere, astfel că reușim să vă oferim piese de mobilier și accesorii mai speciale, care să satisfacă și gusturile celor mai pretențioși dintre voi.

Toate acestea vin cu servicii conexe atașate, tocmai pentru ca tot procesul de la decizie, achiziție, transport, montaj să fie cât mai simplu pentru tine.

DESIGN INTERIOR

Proiect de design interior integrat, prin care ochiul unui profesionist dă sens întregului concept.

Amenajarea unui spațiu de interior înseamnă de fapt construirea unui “univers”. În atâția ani de exepriență noi ne-am specializat pe a gândi și a pune în practică, până la ultimul detaliu, “universul de acasă”.

Pentru fiecare dintre noi acest univers e diferit, avem personalități diferite, avem gusturi diferite, avem nevoi și trăiri diferite…

“Magia” constă în a înțelege bine tot ceea ce vă face unici, în a ne folosi creativitatea și toată expertiza acumulată în sute de proiecte pentru a da viață atmosferei de ACASĂ.

AMENAJĂRI LA CHEIE

Amenajare “la cheie, deosebită și plină de rafinament, care să te scutească de toate grijile.

Preluăm locuința de la stadiul de șantier, RLV sau de când ești tu pregătit sa te lași pe mâinile noastre de profesioniști cu o experiență de 20 de ani în domeniu.

La final, o vei găsi mobilată, accesorizată, curată, cu perdelele la geam și tablourile agățate pe pereți, exact așa cum ai văzut-o când în randările pe care le-ai aprobat inițial.

Nu doar îți predăm casa la cheie, ci ne străduim să fie totul mult peste așteptările tale!

MUTĂRI / RELOCĂRI / CURĂȚENIE

Servicii specifice în caz de mutări sau relocări.

Servicii specifice pentru curățenie punctuală sau continuă.

Știm bine câtă nevoie este de servicii care să mențină spațiile într-o stare permanentă de curățenie. VOGLIO CLEANING vine ca un răspuns la această nevoie des întâlnită și îți oferă servicii profesionale de curățenie, adaptate cerințelor tale.

Iar pentru situațiile în care se impune mutarea locuinței sau a sediului și e necesar să fie transportate cu atenție toată mobila și restul lucrurilor, avem echipe profesioniste care pot face ca tot acest proces complicat să devină unul ușor pentru tine.

CONSULTANȚĂ

Dacă nu știi exact toate detaliile aferente nevoii tale, dacă nu știi ce să alegi, ce s-ar potrivi mai bine sau orice altceva pentru care ai dori să te consulți cu un specialist, contactează-ne și te ajutăm cu drag, gratuit!

Contactează-ne și află părerea unui specialist cu multe proiecte finalizate cu scucces!