Voglio Mobili

Shop

Povestea noastră

New Home Concepts

by VOGLIO MOBILI

Povestea noastră

VOGLIO mobili. Da, de la “vreau mobilă” am început acum aproape 10 ani și am tot evoluat pentru a răspunde cu stil și bun gust, cu atenție la detalii și la frumos, vouă, tuturor celor care vă doriți nu doar o simplă mobilă.

Iar când vorbim de stil, Italia a dat “clasă” tuturor, dintotdeauna, fie referitor la artă, îmbrăcăminte, mașini, modă în general, dar și la mobilier sau diverse accesorii de interior. Designerii și producătorii italieni de mobilă au reușit să se reinventeze de-a lungul istoriei, în diverse etape, pornind de la perioada renascentistă și până în prezent, rămânând lideri ai rafinamentului și calității.

Am selectat de-a lungul timpului producători de mobilier și accesorii de interior din Italia care ne-au devenit parteneri de încredere, împreună cu care am reușit să satisfacem și pe cei mai pretențioși clienți.

Dar măiestria în a realiza piese de mobilier sau diverse obiecte care ne transformă casele sau apartamentele în locurile de vis pe care ni le dorim nu se limitează la Italia. Suntem foarte bucuroși să avem colaborări deosebite inclusiv cu artiști celebrii sau producători de piese unicat, din diverse țări, inclusiv România.

Suntem foarte mândri că am reușit să ducem conceptul VOGLIO mobili la un nivel superior în ceea ce privește adresarea nevoilor reale, concrete ale clienților noștri, acoperind la standardele premium, practic toate cerințele celor care își doresc fie o anumită piesă de mobilier deosebită sau un accesoriu mai special, fie renovează, fie mobilează, decorează sau amenajează chiar de la zero o locuință.

Puteți găsi singuri la noi pe site și comada exact ceea ce doriți sau puteți beneficia de consilierea noastră pentru design interior și chiar de servicii “la cheie”, prin care noi preluăm toate grijile voastre și ne ocupăm de tot ceea ce este necesar pentru a vă amenaja complet locuința de vis.

Dorința noastră este de a vă ajuta să vă creați un spațiu elegant, rafinat, dar care să vă reprezinte, în care elementele ce îl compun, chiar dacă poate aparent incompatibile, să conducă la un ansamblu armonios, unic.

Indiferent de stilul pe care îl îndrăgiți sau de dimensiunile spațiului, provocarea pe care noi ne-o asumăm este de a vă oferi soluțiile la care poate că nici nu v-ați fi gândit, dar care la final, când vă așezați confortabil pe noua canapea ori când pășiți în locuința proaspăt amenajată sau renovată să vă surprindă în modul cel mai plăcut, să vă aducă instantaneu o stare de bine, de bucurie și de mândrie: “Daaaa, este peste ceea ce mi-am imaginatși e chiar locuința mea!  ”

Loredana Gherghinaru

fondator Voglio Mobili

CONTACTEAZĂ-NE

Primul pas îl reprezintă oricum discuția inițială, de aici poate începe totul.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi, iar noi încercăm să facem totul cât mai ușor pentru tine, la un nivel maxim de calitate și profesionalism.